Als geboren en getogen Twentse ben ik, na wat omzwervingen over de wereld, weer in Losser gaan wonen met mijn man.
Na mijn middelbare school ben ik de optiek in gerold. Tijdens mijn loopbaan als opticien en bedrijfsleidster heb ik HBO management gestudeerd. Na een aantal jaren als coachend regiomanager gewerkt te hebben, hebben mijn man en ik de kans gekregen om in het buitenland te gaan werken. Via Frankrijk, waar ik leiding heb gegeven aan The International Womensclub, zijn we in Azië beland waar we bijna 5 jaar met veel plezier gewoond en gewerkt hebben. In Azië heb ik een (Nederlandse)cursus voedingsdeskundige gedaan, een cursus fotografie en heb ik de training Mindfulness zelfcompassie gevolgd.  Weer terug in Nederland ben ik aan het werk gegaan als voedingsconsulent in mijn eigen praktijk en heb ik mij gericht op de PSBK training Medische Basiskennis, Psychopathologie en diagnostiek, en vervolgens de opleiding tot coach. In 2021 is het dan zover dat ik mijn coaching praktijk Mindset Twente Coaching heb mogen openen! Trots dat ik nu een mooie praktijk heb waar ik mensen mag coachen. Dit doe ik zowel online als fysiek in mijn praktijk in Enschede.

Worstel jij weleens met de (dis)connectie met jezelf, jouw omgeving en het vinden van het juiste evenwicht tussen:

– je eigen weg en de verwachtingen van anderen
– je dromen en de realiteit
– privé en werk
– ontspanning en inspanning

Als coach kan ik je helpen de weg weer vanuit jouw eigen basis te gaan volgen, zodat jij weer een goede connectie met jezelf en je omgeving hebt en je doel weer helder voor ogen hebt. Of dit nu is omdat je een conflict hebt in een werk/privé situatie of omdat je het gewoon even niet meer weet en je wilt werken aan je zelfvertrouwen.
Je mag altijd contact met me opnemen als je een afspraak wilt maken of als je meer informatie wilt. Ik zie je graag in mijn praktijk!