Kindertolk | Lifecoach | Medium therapeut| Energiewandelaar

Geboren en getogen in Oldenzaal, studie bedrijfscommunicatie afgerond in 1992 waarna haar carrière van start ging bij verschillende bedrijven. Ze werd moeder van twee zoons en ze begreep dat ze wilde leren van haar kinderen. De methode Fluisterkind van training tot kindertolk bood haar deze kans en hanteert ze tot de dag van vandaag in haar praktijk.

Inmiddels werkt Diane voor reguliere instellingen in de geestelijke gezondheidszorg waar de ouders een kindertolk workshop wordt aangeboden om hun kind met autisme, adhd of andere stoornis beter te begrijpen. Het kind laat namelijk niet alleen de onbewuste gebeurtenis of emotie zijn maar ook wat er nodig is om het op te lossen of beter te maken.

Behalve kindertolk is ze lifecoach en mediumtherapeut. Ze maakt (energetisch) contact maken met emoties, fysieke klachten, mentale overtuigingen in het energieveld van de cliënt. Om zo de boodschap te horen, zien of voelen waarom de persoon zich voelt zoals deze zich voelt en wat eraan veranderd kan worden.

Werken met de natuur
Als natuurliefhebber pure sang kun je haar er vinden. Ze werd zich steeds bewuster van de verschillende frequenties in de natuur. Welke plekken zijn geschikt om je aan op te laden, om met jezelf in contact te komen en welke plekken je beter kunt vermijden omdat ze je energie omlaag halen. Daar ontstond het idee van de inmiddels bekende energiewandelingen.

Energiewandelingen
Naast de consulten in haar praktijk als kindertolk en mediumtherapeut doet ze energiewandelingen in kleine groepjes. Deze wandelingen zorgen voor lichaamsbewustzijn en het weer voelen van je eigen gevoeligheid. Door contact te maken met de natuur ontvang je boodschappen over wie jij bent. Iedere keer weer een bijzondere ervaring. Wandeling zijn in zelf samengestelde groepjes tot van 2 tot maximaal 8 personen.

Opleidingen die ze heeft gevolgd en die nu leiden tot maatwerk voor elke cliënt zijn:
Sensitherapie, Aurareading van Carolina Bont, Mediumschap & trancehealing, Opleiding tot Kindertolk (PresentChild)

Meer informatie of heb je een vraag? Diane is te vinden op te volgende manieren: