Mijn naam is Francy Wilthuis, moeder van 3 volwassen kinderen.

Ik ben meerscholen-schoolleider en sinds 2020 daarnaast coach voor iedereen die wil-thuis komen bij zichzelf.

In 1970 werd ik geboren als tweede dochter in liefdevol gezin met drie kinderen op een boerderij in een klein Twents dorp. Ik ben letterlijk een zondagskind; geboren op moederdag.

Het leven lachte me toe en na de lerarenopleiding ging ik al jong werken en trouwen en werd ik op mijn 25e voor het eerst moeder. Het noodlot sloeg toe in mijn leven toen ik 27 jaren jong was. Ik kreeg na 9 maanden zwangerschap te horen dat mijn tweede kindje niet meer leefde en moest bevallen van een dood jongetje, Floris. Een prachtig kindje dat door domme pech het leven moest verlaten voordat het goed en wel begonnen was.

Deze gebeurtenis is bepalend geweest voor veel ontwikkelingen en keuzes die ik daarna (door)maakte. Ik begreep meteen dat het de bedoeling was dat ik hier iets uit zou leren; dat deze ingrijpende gebeurtenis me meer zou brengen dan alleen verdriet. En dat heeft het gedaan. Het heeft me zoveel dankbaarheid, nederigheid, kracht, liefde en vertrouwen gegeven. Ik wist in die tijd niet hoe dat precies werkte voor me.

Toen ik twee echtscheidingen later en inmiddels moeder van vier (waarvan drie prachtige levenslustige kinderen) begon aan mijn NLP opleidingen (Neuro Linguïstisch Programmeren) vielen veel puzzelstukjes op hun plaats.

Dat wat ik onbewust mijn leven lang al in de praktijk bracht, kon ik ineens begrijpen en daarmee nog beter toepassen.

Als dit voor mij werkt, als ik in staat ben om vanuit veerkracht en dankbaarheid de moeilijke situaties in mijn leven om te buigen naar kansen en mogelijkheden, dan kan dat ook voor anderen werken.

Ik maak het als schoolleider regelmatig mee dat mensen vastlopen, omdat ze in de loop van hun leven te ver van zichzelf verwijderd zijn geraakt. Samen met hen ga ik dan graag op zoek naar hun diepste waarden, talent, zingeving, hun kern, zodat ze zich her-inneren wie ze zijn en weer thuis kunnen komen bij zichzelf.

 

Ben jij ook iemand die weer Wil-Thuiskomen bij zichzelf? Wil jij ook in staat zijn je gedrag positief en duurzaam te veranderen? Wil jij ook liefdevolle en autonome keuzes maken en het leven te leiden dat past bij wie jij bent in jouw diepste kern?
 
Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kun je mij op de volgende manieren vinden: