Janneke is de trotse bezitster van 11 facilitaire functietitels. Maar na meer dan 30 jaar gewerkt te hebben bij waterschappen en in het bankwezen, is ze in 2019 haar hart gaan volgen. En heeft ze de stap gezet om als zelfstandig numerologe haar diensten aan te bieden.

Zelf is Janneke in 2012 voor het eerst met numerologie in aanraking gekomen. Ze wilde weten of er nog iets anders voor haar weggelegd was dan facilitaire werkzaamheden bij een bank. Ze werd meteen getroffen door wat de getallen over haar zeiden. Daarom heeft ze een opleiding gevolgd, om anderen te kunnen helpen. Want er ligt heel veel wijsheid en kennis verborgen in ieders geboortenaam en geboortedatum. Dit kan je helpen om dingen over jezelf te begrijpen en de gebeurtenissen in je leven te duiden. Je kijkt als het ware door een nieuwe bril naar je zelf.

Naast het geven van numerologieconsulten en workshops is Janneke ook inzetbaar als virtueel assistent. Dit doet ze met een numerologische twist. Want naast het helpen bij backoffice taken bij ondernemers, kan ze altijd snel berekenen wanneer het nu een goede dag is om dat vervelende telefoontje te plegen of die brainstormsessie te organiseren!