Jessica heeft een grote passie voor lekker en voedzaam eten. Met een vader uit Amerika, tante uit Israël, partner uit Iran en vriendin uit Marokko, heeft zij een neus ontwikkeld voor heerlijke gerechten waarbij groente, kruiden en specerijen de basis vormen van elke maaltijd.

Maar hóe is haar liefde voor voeding en het menselijk lichaam tot stand gekomen? Jaren geleden werd zij regelmatig ziek door een maandelijkse blaasontsteking en koortslip maar ook vervelende darmklachten. Door een orthomoleculair therapeut werd zij zich bewust van de link tussen voeding en het lichaam. Door hier eerst zelf mee aan de slag te gaan en vervolgens verschillende studies te volgen, zoals Epigenetica, ervaarde zij hoe groot het zelf genezend vermogen van het lichaam is. Voeding werd haar medicijn.

De afgelopen jaren heeft zij zich verdiept in het menselijk lichaam, de verschillende voeding,- en leefstijlen én andere omgevingsfactoren die het lichaam kunnen beïnvloeden. Denk daarbij aan overtuigingen en patronen die je van je omgeving meekrijgt en je kunnen belemmeren of zelfs in sommige gevallen ziek kunnen maken.

Er zijn verschillende manieren om te onderzoeken of er iets niet pluis is binnen jouw lijf. Onze organen en zintuigen zijn daarbij belangrijke hulpmiddelen en geven vaak duidelijke signalen. Jessica helpt onderzoeken – op een holistische wijze – wat jouw lichaam te zeggen heeft.

Voor meer informatie of heb je een vraag.
Jessica is op de volgende manieren te vinden: