Maaike uit Oldenzaal is mindfulnesstrainer.

Als werkende moeder van 2 jongens weet ze hoe vol het dagelijkse leven kan zijn. Er moet zoveel. Thuis, op het werk, op school. Ze voelde zich altijd onrustig, gejaagd en genoot minder van de dingen waarvan ze eigenlijk zou moeten genieten. Toen het in haar leven even niet mee zat en ze in deze periode kort op elkaar dierbare mensen verloor, voelde ze zich verre van gelukkig.

Ze besloot dat ze het zo niet meer wilde en gaf zich op voor een mindfulnesstraining. Wat een verademing. Door mindfulness krijgt ze haar volle hoofd weer leeg en verdwijnt de stress uit haar lichaam. Hierdoor is ze er met volle aandacht voor zichzelf, haar gezin en haar omgeving. Ze voelt zich zoveel beter en gelukkiger. Zelfs als het even niet mee zit, kan ze er beter mee omgaan.

Dit gunt ze iedereen. Ook jou! Daarom heeft ze de opleiding gevolgd tot mindfulnesstrainer (SeeTrue) en vervolgtrainingen.
Bij Maaike kun je de 8-weekse mindfulnesstraining volgen en binnenkort ook Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

Evenals mindfulness is ACT ook heel goed bruikbaar voor mensen die meer voluit willen leven. Kern van ACT is de filosofie dat het vechten tegen onvermijdelijke zaken uiteindelijk ten koste gaat van een waardevol leven. Daar waar mindfulness zich voornamelijk richt op het kunnen zijn met wat er is en met het vermogen om stil te kunnen staan, richt de ACT zich op het in beweging komen vanuit ‘zijn’. Je gaat aan de slag met vragen als: Wat is echt belangrijk voor je? Hoe kun je je ideeën omzetten in waardevol handelen. Soms hebben we het gevoel vast te zitten. Angst voor de toekomst, angst voor verandering, vastzitten in een bepaalde sleur. Hoe ga je om met zaken die je het gevoel geven dat je vastzit? ACT is een mooi vervolg op haar mindfulness training.

Verder houdt ze van reizen, hardlopen, wandelen in de natuur en heeft ze graag goede gesprekken.

Voor meer informatie of heb je een vraag. Maaike is op de volgende manieren te vinden: