Ik ben Miranda Molendijk. Een nuchter mensenmens geboren en getogen in het Twentse dorp  Denekamp en inmiddels alweer ruim 20 jaar woonachtig in Almelo.

Na bijna 30 jaar werkzaam geweest te zijn in de financiële dienstverlening heb ik het roer omgegooid en ben mijn hart gaan volgen. In 2016 werd ik getroffen door de ziekte kanker. Dit was een heftige periode voor mijn familie en mij maar heeft me mentaal ook veel gebracht. Ik ben destijds veel gaan wandelen/ hardlopen, yoga beoefenen en na de succesvolle behandelingen in het ziekenhuis heb ik besloten om hier professioneel iets mee te gaan doen. Ik heb een opleiding tot wandelcoach, yogadocentenopleiding, NLP practitioner en leefstijl & vitaliteitscoach gevolgd. Daarnaast ben ik vrijwilligerswerk gaan doen bij een inloophuis voor kankerpatiënten waar ik wandelingen, yogalessen en een luisterend oor aanbied voor (ex) kankerpatiënten en hun naasten. In juni 2020 ben ik mijn eigen coachpraktijk  “Mirander” gestart . Ik coach mensen die niet lekker in hun vel zitten, hun leefstijl aan willen passen/veranderen en verzorg met veel plezier en voldoening yogalessen bij diverse yogascholen.

Ik sluit mij graag aan bij de experts van dochters van Twente om samen iedereen die daar behoefte aan heeft energieker, vitaler en gelukkiger te maken.

Carpe Diem