  

Onze trainingen & workshops

De experts van Dochters van Twente organiseren hun eigen trainingen en workshops. Altijd met een nuchtere twist om jou nieuwe inzichten te bieden. Altijd met lichtheid en humor om een goed gevoel te geven voor een goed leven.

E-book Mindful fotograferen

E-book Mindful fotograferen

Wil je thuis leren Mindful te fotograferen? Download het 80 pagina’s dikke e-book met inzichten over hooggevoeligheid en leer je compositieregels in het dagelijks leven. Hierdoor leer je mindful te fotograferen en daardoor mindful te leven

Mindful fotograferen voor Instagram

Mindful fotograferen voor Instagram

Weet je dat je gevoelig (HSP en/of HSS) bent, maar zit je nog niet helemaal in je kracht? Jouw creatieve ei kun je nu waarschijnlijk niet volledig kwijt. Misschien is mindful fotograferen voor Instagram dan wel iets voor jou!

Balans vinden in nieuwe tijden

Balans vinden in nieuwe tijden

De veranderingen, onzekerheid en het gevoel van uitzichtloosheid… Het kost ons allemaal energie en we houden er steeds minder van over. Vermoeidheid door gebroken routines en minder motivatie is wat je steeds vaker hoort. Het lukt allemaal nog net.

Vul je koffer en kom thuis bij jezelf

Vul je koffer en kom thuis bij jezelf

Alles is mogelijk; iedereen vertelt jou dat de wereld aan je voeten ligt. Toch vraag jij je steeds vaker af hoe je meer zelfvertrouwen krijgt bij dat sollicitatiegesprek, hoe je om moet gaan met alle verwachtingen, hoe je jouw pad vindt…

Een kopje mindfulness

Een kopje mindfulness

Wil je afleiding van stress en genieten van het moment? Zit jouw hoofd vol met allerlei zaken die nog op het ‘to-do’-lijstje staan? Waar je misschien niet snel aan denkt voor meer ontspanning, is het drinken van thee.

Van stress naar ontspanning

Van stress naar ontspanning

Tijdens een creatieve workshop van Jennie Schemmekes gaat het vooral om ontspanning en verbinding. Volg deze workshop met een vriendin, met je moeder of zelfs met collega’s. Je geeft aan welke wensen en verwachtingen jullie hebben.